Servírovací vozík a jeho využití.

Jedná se o vozík, který je určen k servírování pokrmů nebo různých nápojů. Servírovací vozík je vymyšlen tak, aby byl lehký, bylo na něj možné uložit vše potřebné a případně u něj je možné využít i spodní patro. 

Důležitá je mobilita.

Ano to skutečně je. K čemu by byl vozík bez koleček. Existuje mnoho typů zařízení, které využívají k servírování pokrmů právě servírovací vozík. Je to kolikrát nejefektivnější způsob, jak přilákat hosty na nevídané gastronomické zážitky. V některých restauracích mají servírování jídla přímo kuchařem, u stolu zákazníka jako specialitu. Nehledě na to, že některé (většinou thajské) pokrmy si to přímo vyžadují.

Servírovací vozíky se také vyrábějí podle účelu. Je možné sehnat malé vozíky na servírování nápojů, větší na dovezení jídla pro jednoho, ještě větší na dovezení jídla pro dva a nebo servírování jídla kuchařem (takže je potřeba tam uložit jídlo a nádobí) a pak jsou dvoupatrové hotelové vozíky, které používají horní patro překryté ubrusem (ten je až po zem) na servírování jídla zákazníkovi na pokoj a spodní patro na odvezení špinavého nádobí zpět do kuchyně. Jednoduše existuje široká škála servírovacích vozíků. A to nemluvím o tom, že je možné si jej nechat vyrobit i na míru. 

Ať už tedy vlastníte hotel nebo restauraci, tak vězte, že taková věc, jakou je speciální servírovací vozík se vám vždy bude hodit. Nikdy nevíte, jaké přání po vás zákazník bude chtít splnit. Navíc, pokud díky němu můžete zákazníkovi nabídnout nadstandardní služby (třeba servírování jídla z vozíku k výročí), bude se k vám jistě velice rád vracet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *